BODY-ZONE

MIN HISTORIE

Lisbeth Nilsson

EKSAM.ZONETERAPEUT, TOTUM KROPSTERAPEUT OG ÅNDEDRÆTSTRÆNER


Mit navn er Lisbeth Nilsson, 53 år og født og opvokset på Bornholm. Jeg bor i det dejlig grønne område i Kongens Lyngby hvor jeg ligeledes har min praksis.

Udover mit terapeutiske virke, arbejder jeg også som socialpædagog og motorikvejleder på en specialskole i Gentofte.

Siden jeg var ganske ung har min store passion og interesse været naturlig sundhed og alternative behandlingsformer.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at få en bedre livskvalitet og jeg har igennem hele livet været optaget af sundhed, mennesker og alternative behandlingsformer.

I 1997 tog jeg uddannelsen til Zoneterapeut på Naturmedicin kursuscenter og har sidenhen uddannet mig indenfor 2 forskellige typer kropsterapi  - Totum og Omniterapi og ikke mindst gennemgået uddannelsen level 1, 2 og 3 som åndedrætstræner hos Lotte Maggie Mogensen

Da jeg, gennem livet, har haft store udfordringer med stress, angst og indre uro i mit nervesystem har jeg selv gennem årene afprøvet utallige mange former for alternative behandlinger. 

Jeg fandt NØGLEN igennem min vejrtrækning kombineret med kropsterapi og samtale. 

Det er min egen erfaring at der er rigtig meget hjælp at hente igennem bevidst vejrtrækning , zoneterapi og kropslige forløsninger og derfor vil jeg rigtig gerne dele al min viden med dig, så også du kan få et gladere, roligere og friere liv.

Giv dig selv den bedste LYKKEPILLE. 

Besøg mig hos Body-Zone.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen Lisbeth