Behandlinger

 kropsterapi - Indre barn terapi - Psoas forløsning - Zoneterapi - Bevidst vejrtrækning 

Kropsterapi 

Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få , når en travl hverdag skal hænge sammen, og både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Kroppen husker
- det du vil glemme

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Kropsterapi tager sit udgangspunkt . Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis.

Oplevelser, erfaringer og følelser.

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks. 

 • Ryg, skulder og knæproblemer
 • Gigt og spændinger
 • Ny bevidsthed omkring psykiske blokeringer og egne skyggesider
 • Hovedpine/migræne
 • Stress, angst, depression
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Fordøjelsesproblemer
 • Følelsesmæssige blokeringer
 • Traumer - indre barn kontakt
 • Ro i nervesystemet og mere energi

Zoneterapi

Der kan let opstå blokeringer og ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer

Hvornår kan du mærke effekten? De fleste oplever en dyb ro og større forbindelse til sig selv efter en behandling med zoneterapi, så det vil sige, at du som regel vil kunne mærke fordelene allerede efter første behandling.

Jeg anbefaler, at du som udgangspunkt skal have 3-5 behandlinger, før du kan vurdere, om zoneterapi er den rette behandlingsform for dig. Hvis der er tale om en kronisk tilstand eller en tilstand, der har varet meget længe, så kan det være at der er behov for 10-15 behandlinger over en periode.

Zoneterapi hjælper med afspænding i kroppen og kan derfor også give en større følelse af velvære og overskud. Zoneterapi er afstressende og skaber balance i din krop. Ved hjælp af blide tryk under dine fødder skaber vi balance i din krop, og du vil efter behandlingen opleve en dejlig følelse af afslappethed.

En reflekszone øm, når zoneterapeuten trykker på stedet, er det tegn på svaghed i det organ, som punktet under fodsålen repræsenterer, og dermed tegn på en ubalance i kroppen.


Bevist vejrtrækning

Kroppen hjælper dig med at OVERLEVE - Træk vejret bevidst og få din frihed tilbage

- Savner du at finde fred i dit nervesystem?

- Savner du at mærke livsglæde i dit hjerte og få stilhed i din hjerne igen?

- Savner du at komme "hjem" til dig selv og mærke din indre RO.


Bevidst vejrtrækning er en enkel, blid og kærlig måde at komme tilbage til ro i sit nervesystem og finde indre fred i hjerte og hjerne igen.

Mange fysiske, psykiske og mentale udfordringer kan være udtryk for, at vi har glemt at trække vejret og glemt at mærke os selv og kroppens behov.

Vi har været for længe oppe i vores hoved uden at være nærværende og i kontakt med hvad kroppen har brug for. Vi har i dette tempo ofte trukket vejret gennem åben mund og har ganske enkelt glemt at trække vejret som vi oprigtigt er født til - nemlig gennem NÆSEN!

Vi har i stedet spændt op i kroppen, trukket skuldrene op omkring ørene, trukket vejret gennem munden og kørt derudaf med 180 km i timen og haft en vejrtrækning der sjældent eller aldrig kommer længere end til kravebenene eller brystkassen

Vi lever i et præstationssamfund der kræver omstillingsparathed og hurtige beslutninger. Tempoet er højt og kravene er mange, og ofte glemmer vi at mærke kroppens behov og signaler før det er for sent og kroppen for længst er begyndt at larme.

Bevidst vejrtrækning kan hjælpe dig og regulerer b.la

 • Stress, Angst og Depression
 • Søvnproblemer
 • Hormonelle forstyrelsen  
 • Smerter i kroppen
 • Manglende energi
 • Fordøjelsesbesvær
 • Luftvejsinfektioner og lungeproblemer
 • Ængstelse og myldretanker
 • Højt blodtryk
 • Stofskiftelidelser
 • Lav selvværd, præstationsangst, grænsesætning og selvbevidsthed.
Inderst inde i dit hjerte ligger nøglen til din dybeste sandhed - og netop her bliver du FRI og LYKKELIG. 
Slip stress, angst og indre uro med bevidst vejrtrækningIndre barn forløsning

Indre barn terapi kan forløse og bevidstgøre nogle af de svære følelser og udfordringer du kan have i dit liv.. 

Du får større selvindsigt og får større bevidsthed omkring dine mønstre, roller og begrænsende tanker. 

Der er et indre barn i os alle. Nogen gange i flere udgaver.

Mød dig selv og dit sårede indre barn det sted hvor du savnede at blive mødt, set, elsket, accepteret og forstået. Se dig selv med nye omsorgsfulde øjne. 

Jo bedre du kender og møder dit indre barn, des mere fri, selvkærlig, forstående og respektfuld vil du kunne være i dine nære relationer.

Mød det vigtigste menneske i dit liv -  dit sårede indre, uskyldige barn, på briksen hos Body-Zone. 

Psoas forløsning 

Psoas ligger dybt i kroppen og er overgangen mellem overkrop og underkrop. Det er den muskel, der gør, at vi kan gå oprejst, da den forbinder rygraden med vores ben. Den har også enorm stor respons på din vejrtrækning.

Den spiller en vigtig spiller i mange lændeproblemer, da den hæfter på lændehvirvlerne. En for spændt psoas kan låse lændevirvlerne, så de ikke kan bevæge sig individuelt. Dette fører naturligvis til smerter og til, at vores ryg får et usundt træk. Det gør ryggen ekstra udsat ved tunge løft eller pludselige bevægelser

Psoas spiller også en central rolle i KÆMP, FLYGT eller FRYS situationer. Det siges at den "husker" det kroppen har været udsat for af stress, chok, traumer og uforløste oplevelser. . Den kaldes blandt andet 'kroppens vigtigste muskel' og 'sjælens muskel'. 

Jeg kombinerer mine kropsbehandlinger med bevidst vejrtrækning og forløsning af din psoasmuskel. 

RYST dig fri af fortidens historier og slip stress, angst og gamle uforløste følelser.

Velkommen hos Body-Zone