‏‏‎

‏‏‎

Lisbeth Nilsson
Examineret Zoneterapeut, kropsterapeut og Åndedrætstræner


Min historie

Jeg er født og opvokset på Bornholm og bor idag i det dejlig grønne område i Kongens Lyngby

Jeg har i mange år arbejdet som socialpædagog og motorikvejleder på en skole for børn og unge med særlige behov.

Siden jeg var ganske ung har min store passion og interesse været naturlig sundhed og alternative behandlingsformer. 

I 1997 tog jeg uddannelsen til Zoneterapeut på Naturmedicin kursuscenter og har sidenhen også gjort mig dygtig i kropsterapiarbejde og åndedrætstræning og deltaget i utallige efteruddannelser og kurser.

Jeg har altid været søgende efter et bedre og sundere liv, og har derfor stor erfaring i rigtig mange forskellige alternative behandlingsformer.

‏‏‎

Lykkepiller ?

I det meste af mit voksne liv har jeg været udfordret med stress, angst og indre uro, Mange nætter er gået med at ligge søvnløs med unødige myldrende tanker. Jeg har døjet med træthed, tristhed, kropslig uro, nakkesmerter og spændinger i kroppen. Angst i mange afskygninger har i mange år været hverdag for mig  - En evig følelse af, at jeg skulle skynde mig videre  - jeg var fanget i "hamsterhjulet" og kunne ikke finde vejen UD

Jeg har prøvet utallige former for offentlige og alternative behandlinger og har søgt og søgt efter noget eller nogen der kunne hjælpe mig til, at finde fred i mit sind og ro i min krop.

Desværre lykkedes det mig umiddelbart ikke, og for nogle år siden, måtte jeg kapitulere og med stor modstand, sige ja tak til lykkepiller!

Åndedrætstræning - Vendepunktet i mit liv!

Jeg havde ikke lyst til at spise lykkepiller , men jeg følte på det tidspunkt at jeg ikke havde noget valg og måtte give dem en chance.
Min krop reagerede voldsomt på antidepressiv medicin og alle stress og angst symptomer blev umiddelbart forværret og yderligere forstærket.

Skæbnen ville, at åndedrætstræner Lotte Maggie Mogensen tilbød mig, at deltage i en åndedræts workshop, netop en af de dage hvor jeg havde det allerværst!
Hun anbefalede mig, at begynde at træne mit åndedræt mere bevidst, og hun gav mig det bedste råd jeg nogensinde har fået:  


Hun sagde: "Træk vejret bevidst hver dag i 3 måneder, og du vil få din frihed tilbage, Lisbeth"!


ÅNDEDRÆTSTRÆNING! Det ultimativt BEDSTE  jeg nogensinde har gjort for mig selv og min krop!

Jeg valgte at stoppe med lykkepillerne med det samme og begyndte istedet at træne min vejrtrækning bevidst. Jeg fik et lille træningsprogram der betød, at jeg skulle træne min vejrtrækning 45 min dagligt. Efter bare 2-3 ugers træning kunne jeg mærke en betydelig positiv forskel i både krop og sind. Jeg mærkede mere glæde, mere ro, mindre tankemylder, mere energi og bedre nattesøvn, og siden da er mit liv kun blevet bedre og bedre.

Idag har jeg sluppet al tankemylder og indre uro. Jeg er ikke længere fanget af angst og unødige bekymringer. Nattesøvnen er roligt og uden tankemylder og jeg er blevet lettere i mit sind og mere fri i min krop. Angsten har sluppet HELT og jeg er kommet i meget bedre kontakt med mig selv. Mit nervesystem er gået fra "fight and fligt" , til et roligt og afslappet nervesystem. Jeg kan nu langt bedre mærke mine egne grænser og min sande følelser og mine ægte behov. 

Lotte fik ret : Jeg trak vejret bevidst i 90 dage og jeg fik mit liv og min FRIHED tilbage.

Med dette banale værktøj fandt jeg VEJEN UD af mine psykiske og fysiske smerter - og ikke mindst fandt jeg VEJEN HJEM til mit hjerte og til den jeg i sandhed og i virkeligheden er. 

Vil du også ud af "hamsterhjulet" og finde fred i dit indre - meld dig til holdtræning - og jeg vil vise dig hvordan!

Tag en dyb indånding.

Kærlig hilsen Lisbeth


‏‏‎ ‏‏‎