‏‏‎

‏‏‎

Lisbeth Nilsson
Examineret Zoneterapeut, kropsterapeut og Åndedrætstræner

Min historie

Jeg er født og opvokset på Bornholm og bor idag i det dejlig grønne område i Kongens Lyngby

Jeg har i mange år arbejdet som socialpædagog og motorikvejleder på en skole for børn og unge med særlige behov.

Siden jeg var ganske ung har min store passion og interesse været sundhed og alternativ behandling.

I 1997 tog jeg uddannelsen til Zoneterapeut på Naturmedicin kursuscenter og har igennem årene deltaget i utallige tillægskurser og efteruddannelser og har afprøvet rigtig mange forskellige alternative behandlingsformer.

‏‏‎

Lykkepiller ?

I det meste af mit voksne liv har jeg været udfordret med stress, angst og indre uro, Mange nætter er gået med at ligge søvnløs med unødige myldrende tanker. Jeg har døjet med træthed, tristhed, kropslig uro, nakkesmerter og spændinger i kroppen. Angst i mange afskygninger har i mange år været hverdag for mig  - En evig følelse af at jeg skulle skynde mig videre  - jeg var fanget i "hamsterhjulet" og kunne ikke finde vejen UD

Jeg har prøvet utallige former for offentlige og alternative behandlinger og har søgt og søgt efter noget eller nogen der kunne hjælpe mig til at finde fred i mit sind og ro i min krop.

Desværre lykkedes det mig ikke og en dag måtte jeg kapitulere og sagde ja tak til at afprøve lykkepiller!

Åndedrætstræning - Vendepunktet i mit liv!

Jeg havde ikke lyst til at indtage lykkepiller , men jeg følte ikke jeg havde noget valg og måtte give dem en chance.
Min krop reagerede voldsomt på antidepressiv medicin og alle stress og angst symptomer blev umiddelbart forværret og yderligere forstærket.

Skæbnen ville, at åndedrætstræner Lotte Maggie Mogensen tilbød mig, at deltage i en åndedræts workshop, netop en dag da jeg havde det allerværst.
Hun anbefalede mig, at begynde at træne mit åndedræt mere bevidst, og hun gav mig det bedste råd jeg nogensinde har fået: 
Hun sagde: "Træk vejret bevidst hver dag i 90 dage, og du vil få din frihed tilbage, Lisbeth"!


ÅNDEDRÆTSTRÆNING! Det ultimativt BEDSTE  jeg nogensinde har gjort for mig selv og min krop!

Jeg valgte at stoppe med lykkepillerne og begyndte istedet at træne min vejrtrækning bevidst. Jeg fik et program der betød, at jeg skulle træne min vejrtrækning 45 min dagligt. Efter bare 2-3 ugers træning kunne jeg mærke en betydelig positiv forskel, og siden da er alting kun blevet bedre og bedre.

Idag har jeg sluppet al tankemylder og indre uro. Jeg er ikke længere fanget af angst og unødige bekymringer. Nattesøvnen er roligt og uden tankemylder og jeg er blevet lettere i mit sind og mere fri i min krop. Angsten har sluppet og jeg er kommet i meget bedre kontakt med mig selv. Mit nervesystem er gået fra "fight and fligt" , til et roligt og afslappet nervesystem. Jeg kan nu langt bedre mærke mine egne grænser og min sande følelser og mine ægte behov. 

Lotte fik ret : Jeg trak vejret bevidst i 90 dage og jeg fik mit liv og min FRIHED tilbage.

Med dette banale værktøj fandt jeg VEJEN UD af mine psykiske og fysiske smerter - og ikke mindst fandt jeg VEJEN HJEM til mit hjerte og til den jeg i sandhed og i virkeligheden er. 

Vil du også ud af "hamsterhjulet" og finde fred i dit indre - meld dig til holdtræning - og jeg vil vise dig hvordan!

Tag en dyb indånding.

Kærlig hilsen Lisbeth


‏‏‎ ‏‏‎